Adatkezelési nyilatkozat

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT


Az cleaningmester.hu weboldal tulajdonosa Szabó Tibor egyéni vállalkozó.


A cleaningmester.hu tulajdonosa különös figyelmet fordít az Ön adatainak védelmére. A cleaningmester.hu honlapjának látogatása során a technikai sajátosságoknak megfelelően adatok jutnak Önről a cleaningmester.hu tulajdonosának és karbantartóinak birtokába. Jelen Adatkezelési Nyilatkozat ezen adatok felhasználásáról tájékoztatja Önt.


A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát naplózzuk. Ezen adatokat egyrészt a honlap karbantartásához, másrészt statisztikai kimutatásokhoz, a honlap fejlesztése céljából tároljuk és dolgozzuk fel.


Bizonyos szolgáltatásokhoz, weben keresztül történő megrendeléshez, szükséges lehet az Ön egyéb adatainak megismerése is, például az Ön e-mail címe, neve, telefonszáma, számlázási és szállítási adatai. Ezeket az adatokat Ön nem köteles weboldalunkon megadni, azonban az adott szolgáltatást csak a kért adatok egy részének vagy teljes egészének a megadása után veheti igénybe. Utóbbi esetben az adatokat adatbázisban tároljuk és statisztikai céllal használjuk fel.


Ezen adatokat kizárólag az cleaningmester.hu weboldala képes Önről nyilvántartani, így más weboldal nem kaphat információt. Az cleaningmester.hu weboldala kizárólag az cleaningmester.hu weboldalán történő böngészést képes feltérképezni, így az Ön más oldalakon való mozgását nem képes és nem is akarja megfigyelni.


Az Ön adatait védett környezetben tároljuk és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazok annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg.


Az adatokat harmadik fél részére kizárólag a célhoz (például megrendelt szolgáltatás teljesítése) kötött mértékben adjuk ki, ám ilyen esetben a harmadik féltől legalább a jelen Adatkezelési Nyilatkozatban meghatározott szigorúságot követeljük meg.


A honlap külső weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaz. Ezen külső oldalak (facebook, levelező programok) adatkezelése vállalkozásomtól független, így azokért felelősséget nem vállalunk.


Az adatkezelést mindenkor a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően végezzük.


cleaningmester.hu
Szabó Tibor egyéni vállalkozó
Budapest, 2019-08-11